TEROX konstrukcijski vijak

Lesene konstrukcije delamo močnejše – vijak za vijakom.

TEROX je najboljša rešitev za vse vaše potrebe pri lesenih konstrukcijah. Naša blagovna znamka revolucionarnih vijakov je zasnovana tako, da vam pomaga izboljšati skeletno gradnjo in omogoča hitrejše delo. Konstrukcijski vijaki TEROX so izdelani iz visokokakovostnega ogljikovega jekla in s tem povečajo nosilno moč in zmanjšujejo cepljenje lesa. To pomeni, da bo vaša konstrukcija močnejša in trajnejša.

Nadgradite svoje konstrukcije z vijaki TEROX in se prepričajte, kako so drugačni.

TEROX vijak

S TEROXOM revolucionalizirajte proizvodnjo lesenih hiš in izpolnite obrazec za povpraševanje.


  TEROX kapna mrežica

  TEROX kapna mrežica

  Dvobarvna aluminijasta kapna mrežica:
  vrhunska zaščita in estetska nadgradnja.

  TEROX KAPNA MREŽICA je vrhunska rešitev za zaščito in popestritev videza napuščev. Naša kapna mrežica je odporna na UV žarke in s časom ne zbledi, se zvije ali izgubi obliko. S svojim visokokakovostnim in privlačnim videzom je na voljo v dveh barvah – bogati rjavi (RAL 8017) in elegantni antracitni (RAL 7016). Ne glede na to, ali ste lastnik hiše ali se ukvarjate z gradnjo objektov, je ta izdelek odlična izbira za zagotavljanje trajnosti in lepote napuščev.

  Privoščite svojim napuščem le najboljše: aluminijasto mrežico TEROX.

  Pošljite povpraševanje

  TEROX – znamka, ki ji lahko zaupate

  Tako kot skrbno izbiramo znamke, ki jih priporočamo svojim strankam, tako tudi pazimo na to, kakšne izdelke delamo sami. Izboljšave na vijaku in mrežici so odgovor na to, kar so naše stranke pogrešale pri podobnih produktih. Poslušali smo in razvili rešitev.

  TEROX inovativnost

  TEROX inovacije

  Naša blagovna znamka združuje 23 let izkušenj na področju elektro in tehničnega materiala. Preko zastopstva in distribucije produktov številnih evropskih podjetij s področja elektro materiala, orodja, montažnega programa, vijakov in pripomočkov pri delu, smo se naučili, kaj izvajalci potrebujejo. Zato izbiramo le znamke, ki jih odlikuje visoka kakovost, in jim zato lahko zaupamo.

  Ker pa želimo kupcem nuditi le najboljše, smo se odločiti izboljšati 2 priljubljena in iskana izdelka. Prepričani smo, da lahko TEROX konstrukcijski vijak in kapna mrežica spremenita način, kako se gradijo lesene hiše, ter tako pomagata optimizirati vaše delovne procese.

  Pošljite povpraševanje